16-18 februari eller 15-17 mars

Är du nyfiken på skateåkning? Du kanske redan har provat men har svårt att hitta det rätta flytet? Oavsett om du anser att du är nybörjare eller vill förbättra din teknik är det här lägret för dig.

Lägret startar på fredagen efter lunch och avslutas mitt på dagen på söndagen.

Under ledning av Vålådalens omtyckta skidinstruktör Erica Johansson får du träna på de olika teknikerna i skateåkning (”växlarna”), du får tips på teknikövningar och du får även lära dig grunderna i glidvallning och skidvård. Totalt innehåller lägret fyra skidåkningspass, tre genomförs i grupp medans det fjärde är enskilt eller i par då det blir extra fokus på personliga tekniktips. Önskar du det så tar Erica med filmkameran så att det finns möjlighet att studera tekniken i efterhand.

Behöver du hyra utrustning så kan du göra det hos vår sportavdelning, förboka genom att maila till [email protected]. Du har 40% rabatt på hyran som deltagare i lägret.

Reser du långt till kursen rekommenderar vi att ni tar tåget till Undersåker. För information om transfer till och från Vålådalen kontakta receptionen på fjällstationen.

Pris: 3 695 kr per person i dubbelrum (enkelrumstillägg 300 kr/dygn). För bokning kontakta receptionen 0647-353 00 eller via mail [email protected]. Minimum 4 deltagare, max 8 deltagare.

I paketet ingår:
Del i 2-bäddsrum inkl sänglinne och slutstäd, helpension fredag lunch t o m söndag lunch (frukost, lunch, 1-rättersmiddag), fyra skidpass med instruktör, vallainstruktion, teknikutvärdering, spårkort, bastu/badtunna, gym och sporthall.

Detaljerat program skickas ut ca två veckor före kursstart.

BOKA HÄR!