19-21 januari eller 2-4 februari. FULLBOKAT

Vill du utveckla dina kunskaper i längdskidåkning? Oavsett om du anser att du är nybörjare eller vill förbättra din teknik till nästa långlopp är det här lägret för dig.

I vinter erbjuder vi två läger, den 19-21 januari och den 2-4 februari, då du har möjlighet att förbättra dig i klassisk längdskidåkning. Lägret startar på fredagen efter lunch och avslutas mitt på dagen på söndagen.

Under ledning av Vålådalens omtyckta skidinstruktör Erica Johansson får du bland annat träna på diagonal- och stakåkning, du får tips på teknikövningar och du får även lära dig grunderna i skidvård och vallning. Totalt innehåller lägret fyra skidåkningspass, tre genomförs i grupp medans det fjärde är enskilt eller i par då det blir extra fokus på personliga tekniktips. Önskar du det så tar Erica med filmkameran så att det finns möjlighet att studera tekniken i efterhand.

Behöver du hyra utrustning så kan du göra det hos vår sportavdelning, förboka genom att maila till [email protected]. Du har 40% rabatt på hyran som deltagare i lägret.

Reser du långt till kursen rekommenderar vi att ni tar tåget till Undersåker. För information om transfer till och från Vålådalen kontakta receptionen på fjällstationen.

Pris: 4 195 kr per person i dubbelrum (enkelrumstillägg 300 kr/dygn). För bokning kontakta receptionen 0647-353 00 eller via mail [email protected]. Minimum 4 deltagare, max 8 deltagare.

I paketet ingår:
Del i 2-bäddsrum inkl sänglinne och slutstäd, helpension fredag lunch t o m söndag lunch (frukost, lunch, 3-rättersmiddag), fyra skidpass med instruktör, vallainstruktion, teknikutvärdering, spårkort, bastu/badtunna, gym och sporthall.

Detaljerat program skickas ut ca två veckor före kursstart.

"Det här var toppen! Kommer starkt rekommendera denna kurs till familj och vänner. Tack för en jättefin helg"

"Bra pedagogik och övningar som bryts ner i moment och som man faktiskt fattar hur man ska genomföra.
Ett stort plus för individuell feedback. Jag har lärt mig massor och haft kul!"

BOKA HÄR!