Dalastugan Vinter

Hörnskåp

DUBBELRUM HOTELLET

Boende i genuin miljö

Boende

Timmerstuga med torvtak, spröjsade fönster, öppen spis och allmogemålade våningssängar, eller ett modernt hotellrum? Möjlighet att själv laga mat? Välj det som passar dig. Kommer du med husbil eller väljer att sova i tält så finner du det med. Oavsett vad du väljer har du skidspår i världsklass och den fantastiska fjällnaturen utanför knuten.

PAKETERBJUDANDEN

Veckoboende i stuga med självhushåll

Veckoboende i stuga med självhushåll

Bo en vecka i stuga, vi har- 2, 4 och 10-bäddstugor. Erbjudandet gäller självhushåll, men du är såklart välkommen att äta i vår restaurang, där vi serverar frukost, lunch och middag. Linnepaket och slutstäd kan köpas till. Stugorna ligger belägna på olika platser i området och varje stuga har sin egna unika stil och form med sin egna charm. Hundar är välkomna i vissa stugor.

  • Gym & Sporthall
Läs mer
Vålådalen Premium 28 juni - 28 september 2024

Vålådalen Premium 28 juni - 28 september 2024

Vålådalen Premium är den bästa kombinationen för dig som vill uppleva vår storslagna natur, utan att behöva bära på en tung ryggsäck under dina vandringar. Du sover bekvämt på hotellet, äter god mat i vår restaurang, lunchpaket får du med dig ut, kopplar av i badtunna och bastu och dagarna spenderar du i det fria. Maximera njutet helt enkelt.

  • Frukost.
  • Lunchpaket.
  • Buffémiddag.
Läs mer