Vålådalen är ett eldorado för familjer som älskar en aktiv vintersemester. Här kan du välja mellan att bo på hotell, självhushåll eller stuga. Här finner du spännande eller utmanande aktivitet för alla åldrar. Miltals med längdspår i världsklass, slalombacke och pulka backe för barnen, sportavdelning som erbjuder aktiviteter för barn och vuxna, och all utrustning finns att hyra på plats. Efter en aktiv dag är det skönt att ta en stund i vår bastukåta och badtunnor. På kvällen äter ni gott i vår välrenommerade restaurang och myser framför brasor i vår genuina miljö. Vissa kvällar finns det aktiviteter för barnen i vårt "skymningsgäng".

Enklast är det att ta tåget till Vålådalen! Du kan välja Snälltåget eller SJ för din resa. Avstigning är i Undersåker och där tar ni sedan transfer den sista biten till Vålådalen. Här finner du mer information kring transfer till Vålådalen TRANSFER

Du väljer själv vilken typ av boende du önskar efter era behov. Anläggningen har både boende med pension eller självhushåll. Välj mellan hotell, stugor eller hotell rum med självhushåll. 

För mer information kontakta vår reception på 0647-353 00 eller [email protected] 

 

Boka paket direkt nedan!