Hem

Kreativa möten i inspirerande miljö!

Vålån

Sport

Så säger våra konferensgäster om oss!

Konsultföretaget Doidea hade konferens i Vålådalen i januari 2016. Doidea jan 16 ”Vi valde Vålådalen då vi ser en mängd fördelar med den unika miljön. Vi kan ha 100% fokus eftersom inget stör oss, vilket leder till effektivitet och bra teamkänsla. Allt vi behöver finns inom armslängds avstånd: 1 min till konferensrummet, 1 min till restaurangen, 1 min till fantastiska skidspår, 1 min till bastu och badtunnor. Till det en personal som gör sitt bästa för att ordna allt. Doidea kommer förlägga fler konferenser i Vålådalen var så säker!”, säger VD Jonaz Kumlander.   Mellan Norrlands Rotary distrikt 2330 höll sin distriktskonferens i Vålådalen med ca 100 deltagare. ”Miljön i Vålådalen är fantastisk och inspirerade till ett annorlunda upplägg för vår konferens. Här upplevde vi verkligen fjällen i vårt arbete! Den konferenslokal som vi använde är stor, men skapar närvaro till föreläsarna tack vare bra teknik. Personalen på fjällstationen visade stor flexibilitet för att anpassa lösningar. Duktiga lokala guider skapade rika upplevelser för oss: trail running, vandring, Idrottsmuséet och underhållning med jojk och näverlur. Efter produktivt arbete och härliga aktiviteter var det skönt att koppla av i bastu och badtunnor. Och så den underbara maten – prisvärd, smakrik, vällagad och gjord på råvaror från närområdet”, säger Suzan Stenberg, guvernör för distriktet.

  • Konferens
  • Konferenslokaler

Hörsal med 140 sittande

Vålån stolar

Vålån

Vålån – hörsal med fall Vår hörsal med biosittning, har plats för 140 personer och är självklart utrustad med projektor för powerpoint-presentationer, hörslinga och annan modern utrustning. Vålån är vår största konferenslokal och har en yta på 140m2 och utformad som en hörsal. Här sitter man bekvämt med god blick på föreläsaren och med bekväm skrivyta framför sig. 

  • Konferenslokaler

Lunndörren

Lunndörren

I sporthallen finns Lunndörren, en konferenssal med plats för 110 personer i parkettsittning, 80 personer i skolsittning och 36 personer vid ett U-bord. Storleken är på 125 m2. I anslutning till lokalen finns en cafeteria. TV-flatscreen för PC och video, Portabel AV-projektor och ljud, Whitebord och blädderblock.   

  • Konferenslokaler

Storbäcken

Storstugan

På övervåningen i Tipshuset ligger vår vackraste konferenssal. Risken finns att föredragshållaren får konkurrera med utsikten. För att skapa ytterligare stämning tänder vi gärna i den öppna spisen. Storstugan har plats för 100 personer i parkettsittning, 70 personer i skolsittning eller 32 personer vid ett U-bord. Utrustad med Projektor, ljud, Whiteboard och blädderblock. 

  • Konferenslokaler

Storbäcken

Storbäcken

På samma våning i Tipshuset som Storstugan, men med fönster upp mot skidbacken och fjället, finns Storbäcken. Här får 50 personer plats när vi dukar till parkettsittning, 32 personer vid skolsittning eller 18 personer vid ett U-bord. Lokalen är på 50 m2 och är utrustad med Projektor, ljud, Withboard och blädderblock. 

  • Konferenslokaler

Kongress lägre

Idrottshallen - Kongresslokal

Idrottshallen med en yta på 925 m2 använder vi för kongresser, bankettsal, mässa, utställning, fest, aktiviteter för grupper från 150-600 personer. 

  • Konferenslokaler

Kortspel framför brasa

Grupprum och sällskapsytor

Anläggning har 2 grupp rum för upp till 8 personer. Vi större antal på gruppen används oftast även sällskapsytor på anläggning i de olika byggnaderna.  Sällskapsrummet i Huvudbyggnaden

  • Konferenslokaler

Vårt nyhetsbrev!


You are now subscribed