Träningsläger på Vålådalens Fjällstation

På Vålådalens Fjäll­station har idrotts­män hämtat kraft i snart 100 år. Vålådalen blev känt nationellt och internationellt genom Gösta Olander. Det finns de som anser att Vålådalen är "vaggan" för svensk idrott!  Här har både nationella och internationella storheter som Ingmar "Ingo" Johansson, Floyd Patersson, Tomas Gustafson mm, Svenska landslag i längd, handboll, boxning, fäktning mm, förberätt sig inför stora tävlingar. 

Med sin unika geografiska placering i direkt anslutning till Vålådalens Naturreservat och vid vägs ände är anläggnignen placerad. Här finns inga störande element utan bara total fokusering på träning, fysisk uppladdning, mental fokusering och inre balans. Naturen runt omkring skapar en perfekt utmaning med sina 

Hela anläggnignen är idag med sin   Vålådalens Fjäll­station är inte bara den naturliga utgångs­punkten för dig som vill ha stor­slagen natur utanför dörren, utan lika populär för konferensen och för den krävande elit­idrottaren. I den gemytliga atmosfären finner du balsam för själen och matupplevelser för fin­smakaren.