Vålådalen Fjällstation erbjuder fantastiska träningsmöjligheter och upplevelser för dig som löpare. Vi kan traillöpning och har plockat ut en del guldkorn åt dig. Här arrangeras tävlingar, events och träningsläger. På anläggningen finns idrottsplats, rullskidbana, gym och idrottshall. För grupper erbjuder vi guidade turer, prata med vår sportavdelning. Efter din tur är det skönt med en dusch och en enklare måltid, pratade med vår personal i vårt Trail Center Café där du även kan hyra eller köpa viss förnödenhet och utrustning. Här följer några av de populäraste lederna. 

Nulltjärnsrundan 8km: en fin och enkel tur som går i björkskog.

Bäverkroken 15km: Skogslöpning med historiska inslag.

Blanktjärnsrundan 12,5km: Målet för turen är de magiska smaragdgröna tjärnarna. Ta ett dopp och njut av utsikten mot fjälltopparna. 

Ottfjällstoppen 10km: 660 höjdmeter som ger dig betalt i form av magnifik utsikt över fjällen i Vålådalens naturreservat. 

Issjödalen - Pyramiderna 32km: Långtur till de magiska Pyramiderna, stigen slingrar sig genom björkskog fram till Issjödalen där kalfjället tar vid. Obs! Själva Pyramiderna är förbjudna att beträda. 

Ladda ner vår Trailrunning broschyr över lederna.