Hem
Tåg bild tjej

Tåg och transfer till Vålådalens Fjällstation

NYHET! Från och med den 29 juni 2018 så kommer SJ erbjuda nattåg till Undersåker varje dag och inga byten påvägen! För mer info: https://www.sj.se/sv/tagresan/sj-nattag/till-och-fran-jamtland.html

Det är viktigt att du som gäst får den bästa starten kring din upplevelse och vistelse i Vålådalen. Att det skall vara enkelt för dig att komma ända fram är en självklarhet för oss och därför har vi skapat följande möjligheter. 

Under våra högsäsonger erbjuder vi våra boendegäst på Vålådalens Fjällstation transfer från Tågstationen. Priset per person och enkelväg är 250kr. Vid fler än 3 personer rekommenderar vi att ni bokar direkt med taxibolagen enligt nedan!  Bokning av transfer sker senast 2 dagar innan ankomst!  


Vålådalens Fjällstation 0647-353 00 
Björn Olssons Taxi 0647-505 55
Taxi Åre 0647-100 22 
 

Höstens tågsatsning
 
I år är det extra enkelt att ta sig från södra Sverige till Vålådalen och Undersåker då både Snälltåget och SJ kör nattåg hit. Att resa med tåg är inte bara klimatsmart, det är också tidseffektivt. Man äter middag på tåget, sover gott och vaknar upp utvilad mitt i byn redo för en dag fylld av aktiviteter och vacker vandring.
 

Snälltåget
Snälltåget kör precis som förra året extrainsatta nattåg på sträckan Malmö-Stockholm-Storlien 22 augusti – 29 september. Tåget stannar i Undersåker, Åre, Duved, Ånn, Enafors eller Storlien. Från Undersåker går det transfer till Vålådalen och Trillevallen. I Enafors väntar transfer vidare till Storulvån för de som bokat det.

Reser man med cykel eller större bagage finns det en resgodsvagn med massor med plats.

Avgångar från Malmö är onsdagar och lördagar kl 16.40 (Stockholm 23.15) och är framme i Åre 07.45. Returresan söderut går på torsdagar och söndagar kl. 16.15 från Åre.

När du bokar Snälltåget kan du boka transfer till Vålådalen samtidigt som du bokar tåget! 

Läs mer på snalltaget.se

 

SJ
Från och med den 29 juni kör SJ nattåg från Stockholm till Åre/Duved varje dag. Tåget stannar i Undersåker – som är närmaste station för Södra Årefjällen, i Åre, och till sist i Duved – som är närmaste station för Storulvån och Storlien.

Tåget avgår från Stockholm kl. 23.45 (med möjlighet att gå ombord redan kl. 22.00) och anländer Åre kl. 07.18.

Återresan till Stockholm avgår dagligen kl. 21.51 från Åre och anländer till Stockholm kl. 05.22 (med möjlighet att sova kvar till kl 06.30).

Läs mer på sj.se

 

Vårt nyhetsbrev!


You are now subscribed