Tåg bild tjej

Tåg och transfer till Vålådalens Fjällstation

Äntligen har vi nattåg DAGLIGEN via SJ igen både från Stockholm och Göteborg till Undersåker och Åre. www.sj.se

Från Malmö kan du åka med Snälltåget via Stockholm till Undersåker och Åre, avgångar onsdagar och lördagar från den 19/12- 20/4. www.snalltaget.se

Det är viktigt att du som gäst får den bästa starten kring din upplevelse och vistelse i Vålådalen. Att det skall vara enkelt för dig att komma ända fram är en självklarhet för oss och därför har vi skapat följande möjligheter. 

Under våra högsäsonger erbjuder vi våra boendegäst på Vålådalens Fjällstation transfer från tågstationen i Undersåker under dagtid till en ett special pris. Är ni färre en 3 personer ringer ni Vålådalens Fjällstation och är ni 3 personer eller fler bokar ni direkt med taxibolagen enligt nedan. Bokning av transfer sker senast 2 dagar innan ankomst.

Vålådalens Fjällstation 0647-353 00 
Björn Olssons Taxi 0647-505 55
Taxi Åre 0647-100 22 
Topptaxi 0647-220 20
 

Snälltåget
Snälltåget trafikerar tåglinjen Malmö - Stockholm - Åre 

Reser man med cykel eller större bagage finns det en resegodsvagn med massor med plats.

Avgångar från Malmö är onsdagar och lördagar kl 16.30 (Stockholm 23.00) och är framme i Undersåker 07.30. Returresan söderut går på torsdagar och söndagar kl. 16.30 från Undersåker. När du bokar Snälltåget kan du boka transfer till Vålådalen samtidigt som du bokar tåget! 

För avgångstider och bokning besök  snalltaget.se

SJ
SJ nattåg från Stockholm och Göteborg till Åre/Duved varje dag. Tåget stannar i Undersåker – som är närmaste station för Södra Årefjällen och Vålådalen, tåget forsätter sedan till Åre.

För avgångstider och bokning besök sj.se

 

Vill du ha fina erbjudanden och semestertips?


You are now subscribed