Bord med Gösta vägg

Välkommen till bords

Våffla

Kött

Middag vid brasa

RESTAURANG I TOPPKLASS

Vår restaurang är öppen för bokade grupper och konferenser. Vår fullservice öppnar igen den 22 juni. 
Med anledning av Covid-19 anpassar vi vår verksamhet för våra gästers och medarbetares trygghet:
- Vi följer riktlinjer och rekommendationer från hälsovårdsmyndigheter och våra medarbetare får löpande ta del av ny information om Covid-19.
- Vi har stärkta rutiner för städning, rengöring och hygien. Det innebär bland annat att vi utför regelbunden desinficering av frekvent använda ytor som exempelvis dörrhandtag, kortterminaler och hissknappar. 
- Vi har ökat fokus på handhygien på anläggningen och handdesinfektion finns tillgängligt för våra gäster i allmänna utrymmen. 
- Vi har ändrat rutinerna i restaurangen. Vi har tagit bort bufféserveringen och ersatt den med portioner. Frukost buffen är ersatt med färdiga frukostpaket.
- Vi vill uppmana medarbetare och gäster att i händelse av tecken på förkylning eller influensa stanna inne på ditt rum och ta kontakt med vårdguiden 1177 och receptionen..
Med reservation för ändringar!
 

I vår Restaurang och Olgas Matsal bjuder vi på det goda livet. Våra kockar tillreder med varsam hand råvarorna, som till så stor del som möjligt är ekologiska och närproducerade. Här äter du gott efter en dag på fjället! Slå dig ned vid ett bord med storslagen utsikt över Lunndörrsfjällen, Smällhögarna och Lillstensdalsfjället. 

Pension: Som gäst hos oss kan du välja till halv- eller helpension. Lunch serveras mellan kl 12-14. På kvällen från kl 17 serverar vi en välsmakande och läcker 3-rätters middag. Kaffe med något gott till kan du njuta av framför brasan i sällskapsrummet i direkt anslutning till restaurangen.

Vi serverar öl från Åre Bryggeri som producerar vårt eget Vålådalen Öl, våra viner är noga utvalda av vår restaurangchef och sommelier Hanna Oleträ för att passa vår jämtländska meny.

Grupper: För grupper, konferenser och bröllop erbjuder vi noggrant komponerade 3-rättersmenyer med inspiration från vårt närområde. Till maten rekommenderar vår sommelier utvalda viner om så önskas.

Specialkost: Har du speciella krav på kosten ber vi att du talar om det när du bokar. Då kan vi planera råvaruinköpen och ge dig bästa tänkbara service. Vi sätter en ära i att din mat ska vara vällagad och god.

Lunchpaket: Planerar du att ge dig ut på utflykt över dagen och vill ha med dig mat? Beställ vår populära lunchryggsäck! Vi packar en mättande lunch för din utflykt. Du kan också i samband med frukosten köpa till lunchpaket, glöm inte att ta med egen termos!

COVID-19  Exempel på de åtgärder som Vålådalens Fjällstation vidtar för att minska risken för smitta. I största möjliga utsträckning förbereder vi maten i portionsförpackning i stället för traditionell buffé.  Vi glesar ut antalet bord och begränsar antalet gäster som vistas i matsalen samtidigt.

 

Öppettider

Öppettider under sommar- och vintersäsong  
Frukost:  
Våfflor med sylt och grädde  
   
Lunch:  
   
Pensionsmiddag:  


 

Kontakt

Vill du ha fina erbjudanden och semestertips?


You are now subscribed