Hem

Bord med Gösta vägg

Välkommen till bords

Våffla

Kött

Middag vid brasa

RESTAURANG I TOPPKLASS

I vår Restaurang och Olgas Matsal bjuder vi på det goda livet. Våra kockar tillreder med varsam hand råvarorna, som till så stor del som möjligt är ekologiska och närproducerade. Här äter du gott efter en dag på fjället! Slå dig ned vid ett bord med storslagen utsikt över Lunndörrsfjällen, Smällhögarna och Lillstensdalsfjället. 

Pension: Som gäst hos oss kan du välja till halv- eller helpension. Till lunch serverar vi en välsmakande lunchbuffé mellan kl 12-14. På kvällen från kl 17 dukar vi upp en läcker 3-rätters middagsbuffé. Kaffe med något gott till kan du njuta av framför brasan i sällskapsrummet i direkt anslutning till restaurangen.

À la carte restaurangen "Olgas Matsal" håller öppet från kl 18 torsdag - lördag under högsäsong. Här behöver du inte boka utan kan svänga förbi och njuta av en, två eller tre rätter. Svenska och jämtländska smaker  i härliga rätter inspirerade av våra omgivningar i en meny som följer säsongerna.

Vi serverar öl från Åre Bryggeri som producerar vårt egna Vålådalen Öl, våra viner är noga utvalda av vår restaurangchef och sommelier Hanna Oleträ för att passa vår jämtländska meny.

Grupper: För grupper, konferenser och bröllop erbjuder vi komponerade  3-rättersmenyer med inspiration från vårt närområde. Till maten rekommenderar vår sommelier utvalda viner om så önskas.

Specialkost: Har du speciella krav på kosten ber vi att du talar om det när du bokar. Då kan vi planera råvaruinköpen och ge dig bästa tänkbara service. Vi sätter en ära i att din mat ska vara vällagad och god.

Lunchpaket: Planerar du att ge dig ut på utflykt över dagen och vill ha med dig mat? Beställ vår populära lunchryggsäck! Vi packar en mättande lunch för din utflykt. Du kan också i samband med frukosten köpa till lunchpaket, som du själv plockar från frukostbuffén, glöm inte att ta med egen termos.

Öppettider

Frukost: 07:30-10:00
Våffelbuffé: 10:00-16:30
Trail Center Café

10.00-17.00

Trail Center Lunch: 11:30-15:00
Buffémiddag 17:00-20:00
À la carte tor-lör i Olgasmatsal 13/7-18/8 18:00-20:00

 

Kontakt

Vårt nyhetsbrev!


You are now subscribed