Bord med Gösta vägg

Välkommen till bords

Våffla

Kött

Middag vid brasa

RESTAURANG I TOPPKLASS

På grund av rådande situation så kommer det krävas förbokning av frukost och middag!  

Måndag 6 april - onsdag 8 april och även måndag 13 april - tisdag 14 april så är restaurangen stängd för middag! 

Vi serverar lättare lunch 12-14 varje dag fram till den 19 april. 

Med reservation för ändringar!

 

I vår Restaurang och Olgas Matsal bjuder vi på det goda livet. Våra kockar tillreder med varsam hand råvarorna, som till så stor del som möjligt är ekologiska och närproducerade. Här äter du gott efter en dag på fjället! Slå dig ned vid ett bord med storslagen utsikt över Lunndörrsfjällen, Smällhögarna och Lillstensdalsfjället. 

Pension: Som gäst hos oss kan du välja till halv- eller helpension. Till lunch serverar vi en välsmakande lunchbuffé mellan kl 12-14. På kvällen från kl 17 dukar vi upp en läcker 3-rätters middagsbuffé. Kaffe med något gott till kan du njuta av framför brasan i sällskapsrummet i direkt anslutning till restaurangen.

Vi serverar öl från Åre Bryggeri som producerar vårt egna Vålådalen Öl, våra viner är noga utvalda av vår restaurangchef och sommelier Hanna Oleträ för att passa vår jämtländska meny.

Grupper: För grupper, konferenser och bröllop erbjuder vi komponerade  3-rättersmenyer med inspiration från vårt närområde. Till maten rekommenderar vår sommelier utvalda viner om så önskas.

Specialkost: Har du speciella krav på kosten ber vi att du talar om det när du bokar. Då kan vi planera råvaruinköpen och ge dig bästa tänkbara service. Vi sätter en ära i att din mat ska vara vällagad och god.

Lunchpaket: Planerar du att ge dig ut på utflykt över dagen och vill ha med dig mat? Beställ vår populära lunchryggsäck! Vi packar en mättande lunch för din utflykt. Du kan också i samband med frukosten köpa till lunchpaket, som du själv plockar från frukostbuffén, glöm inte att ta med egen termos.

COVID-19  Exempel på de åtgärder som Vålådalens Fjällstation vidtar för att minska risken för smitta. I största möjliga utsträckning förbereder vi maten i portionsförpackning i stället för traditionell buffé.  

 

Öppettider

Öppettider under sommar- och vintersäsong  
Frukost: 07.30-10.00
Våfflor med sylt och grädde 14.00-16.30
   
Lunch: 12.00-14.00
   
Pensionsmiddag: 17.00-20.00


Vintersäsongen 2019/2020 öppnar vi den 18/12 och stänger 26/4 till lunch.

Kontakt

Vill du ha fina erbjudanden och semestertips?


You are now subscribed