Bord med Gösta vägg

Välkommen till bords

Våffla

Kött

Middag vid brasa

RESTAURANG I TOPPKLASS

Med anledning av Covid-19 anpassar vi vår verksamhet för våra gästers och medarbetares trygghet:
- Vi följer riktlinjer och rekommendationer från hälsovårdsmyndigheter och våra medarbetare får löpande ta del av ny information om Covid-19.
- Vi har stärkta rutiner för städning, rengöring och hygien. Det innebär bland annat att vi utför regelbunden desinficering av frekvent använda ytor som exempelvis dörrhandtag, kortterminaler och hissknappar. 
- Vi har ökat fokus på handhygien på anläggningen och handdesinfektion finns tillgängligt för våra gäster i allmänna utrymmen. 
- Vi har ändrat rutinerna för middagsserveringen. Sallad, ost och dessert serveras på tallrik, huvudrätt tas vid buffébord. 
- Vi vill uppmana medarbetare och gäster att i händelse av tecken på förkylning eller influensa stanna inne på ditt rum och ta kontakt med vårdguiden 1177 och receptionen..
Med reservation för ändringar!
 

I vår Restaurang och Olgas Matsal bjuder vi på det goda livet. Våra kockar tillreder med varsam hand råvarorna, som till så stor del som möjligt är ekologiska och närproducerade. Här äter du gott efter en dag på fjället! Slå dig ned vid ett bord med storslagen utsikt över Lunndörrsfjällen, Smällhögarna och Lillstensdalsfjället. 

Pension: Som gäst under sommaren hos oss kan du välja till halv- eller helpension. I helpension ingår frukost, lunchpaket och middag. På kvällen från kl 17 serverar vi en välsmakande och läcker 3-rätters middag. Kaffe med något gott till kan du njuta av i vårt trailcafé eller framför brasan i sällskapsrummet i direkt anslutning till restaurangen.

Grupper: För grupper, konferenser och bröllop erbjuder vi noggrant komponerade 3-rättersmenyer med inspiration från vårt närområde. Till maten rekommenderar vår sommelier utvalda viner om så önskas. Vi kan även erbjuda helpension/sportpension inklusive lunch till grupper.

Specialkost: Har du speciella krav på kosten ber vi att du talar om det när du bokar. Då kan vi planera råvaruinköpen och ge dig bästa tänkbara service. Vi sätter en ära i att din mat ska vara vällagad och god.

Lunch: under sommaren serverar vi lunch i trailcaféet mellan 11 och 15. Här kan du avnjuta dagens soppa, sallader och fylliga proteinrika wraps och samtidigt få idéer och tips kring vandrings- och cykelleder. I trailcaféet serveras även kaffe, te och fika. Du hittar oss i anslutning till reception, butik och cykeluthyrning.

Lunchpaket: Planerar du att ge dig ut på utflykt över dagen och vill ha med dig mat? Du kan i samband med frukosten köpa till lunchpaket, glöm inte att ta med egen termos!

Våffelbuffé: grädda dina egna våfflor på vår våffelbuffé och njut framför brasan eller av den fantastiska fjällutsikten.

COVID-19  Exempel på de åtgärder som Vålådalens Fjällstation vidtar för att minska risken för smitta. I största möjliga utsträckning förbereder vi maten i portionsförpackning i stället för traditionell buffé.  Vi glesar ut antalet bord och begränsar antalet gäster som vistas i matsalen samtidigt.

 

Öppettider

Vinter säsong 20 dec-18 apr.

Från den 21 november servers sopplunch i Cafét fredag-söndag. Frukost och middag erbjuds när vi har grupper på anläggningen. För mer information ring vår reception vardagar mellan 09.00-15.00 0647-353 00

Sommar säsong 21 jun-26 sep.

 

Öppettider under sommar- och vintersäsong  
Frukost: 07:30-10:00
Våffelbuffé 10:30-16:00
   
Lunch i Trailcaféet 11:00-15:00
   

Pensionsmiddag: sista sittningen 19:30

17:00-20:00


 

Kontakt

Vill du ha fina erbjudanden och semestertips?


You are now subscribed