Konferensgäster tar en fikapaus vid skidspåret

Konferens i Årefjällen

Svetsa samman företaget i OS-legenders fotspår! I Vålådalen bygger ni teamet med gemensamma fjällupplevelser där ni kan hålla gruppen samlad och fokusera på det viktiga. Miljön ger lugnet och inspirationen att tänka nytt och klokt.

Ni befinner er på en idrottshistorisk plats och rör er i samma marker som OS-legender inom en mängd olika idrotter. Med Vålådalens läge, mitt i fjällvärlden men ändå lättillgängligt, är valmöjligheterna stora – oavsett årstid. Vi har företagsaktiviteterna som utmanar, roar och skapar gemensamma minnen, allt från hisnande forsfärder till smakrik ostprovning. Tillsammans skapar vi programmet som passar er och efter en produktiv dag väntar avkoppling i vår bastukåta med brasa och badtunnor utomhus, innan det är dags att äta middag.

Boka konferenspaket

Hör av dig till vår grupp- och konferensbokning så hjälper vi dig med att ta fram ett erbjudande som passar just er.

0647-353 00 [email protected] 

Konferenslokaler för små och stora grupper

Fjällstationen har konferenslokaler för både små och stora grupper. Vi gör ofta om vår stora idrottshall till konferenslokal för upp till 400 personer. Mest populär är den sluttande hörsalen Vålån som rymmer 140 personer. Konferensrum och grupprum i olika storlek finns också. Lokalerna är utrustade med modern teknik och våra konferensvärdar ser till att ni har allt ni behöver. Vatten, frukt och godis finns i våra konferenslokaler.

Vi är vana att genomföra stora event, bland annat arrangeras Vargsymposiet med 300 deltagare varje år, Årefjällsloppet och AXA Fjällmaraton är exempel på stora idrottsevenemang.

Våra konferenslokaler

Företagsaktiviteter i fjällmiljö

I Vålådalen hittar du företagsaktiviteterna som både stärker, utmanar och roar. Fjällstationen och det omgivande naturreservatet ger många möjligheter oavsett årstid. Alla konferensgäster har fri tillgång till vår timrade bastukåta med badtunnor och relax, sporthallen, idrottsplatsen och välpreparerade skidspår.

Aktiviteter i Vålådalen

"Konferensen har varit helt fantastisk, vi har fått ett otroligt fint välkomnande och omhändertagande."

Se filmintervju med en av våra konferensgäster!