Yoga och vandringskurs 5-8 september 2019
Kursledare: Mia Larsson yoga och Marie Strömbeck vandring 
 

Låt Yoga och Guidade Vandringar göra din fjällvistelse till en ännu djupare helhetsupplevelse!
Vana som ovana vandrare, erfarna yogis liksom nybörjare, är varmt välkomna till dessa dagar då vi dyker djupare både i fjällvärlden och i Yogans lärdomar. Mia har utövat olika former av yoga under de senaste sjutton åren och undervisat har hon gjort sedan 2010. Under vintern erbjuder hon kurser i Spanien och under en period på sommaren så har Vålådalen äran att ha Mia som kursledare, yogainstruktör och massör. För mer information besök hennes hemsida. http://www.miaeyoga.com/ 

Yoga bidrar till: bättre blodcirkulation och immunförsvar och kroppsmedvetenhet, en hälsosam hållning för vandring och övrig träning och för vardagen. Styrka, balans, flexibilitet, tonus av muskler och fascia; integration och expansion!
Bättre koncentration, stillhet och fokus i sinnesintrycken, en lugnare och mer harmonisk inställning till livet och en djupare insikt i sambandet mellan dig som individ, naturen, och den värld du lever i.

Vi börjar dagarna med yoga och meditation, med övningar som hjälper kroppen och sinnena att öppna sig för mötet med naturen och fjällen. Marie Strömbeck som är Vålådalsbo har varit vandringsguide i Vålådalen i många år tar dig med ut på en spännande vandring. Tillsamans utforskar vi skog och fjäll i Vålådalens närmsta omnejder, och får upptäcka något utöver det som ses på de utmärkta lederna. Delar av vandringarna sker i tystnad, och om tillfälle och väder ges, stannar vi för kortare meditationer i naturen. Väl tillbaka på stationen finns det tid för avkoppling och reflektion, följt av ett yogapass med fokus på stretching. Middagen avnjuts i restaurangen, och efter maten ges det möjlighet för samtal, meditation och avslappning. 

Pris från 4 535 kr som STF medlem 4 235kr

 

I priset ingår : Boende i 3 nätter på Vålådalens Fjällstation, del i dubbelrum inkl. frukost och 3-rätters middagsbuffé samt 3 lunchpacket som ni packar vid frukost. Yoga instruktioner samt vandringsguide. Vid boende på Vålådalens fjällstation ingår rullskidbana samt tillgång till bastukåta & badtunnor, sporthall inkl. redskap och bollar i mån av plats. För den som vill kan man hyra en ryggsäck för 200 kr under perioden! 

Minst 8 deltagare och max 16. 
Sista anmälningsdag 30 augusti.  Tips! vid bokning av transport se till att boka med avboknings möjlighet! 

För mer information och bokning: Tel. 0647-353 00 eller e-post info(at)valadalen.se

eller klicka här för bokning!