Yoga och vandringskurs 13-16 aug
Yoga och vandringskurs 13-16 aug
Yoga och vandringskurs 13-16 aug

Yoga och vandringskurs 13-16 aug

Vana som ovana vandrare, erfarna yogis liksom nybörjare, är varmt välkomna till dessa dagar då vi dyker djupare både i fjällvärlden och i Yogans lärdomar. Mia har utövat olika former av yoga under de senaste sjutton åren och undervisat har hon gjort sedan 2010. Under vintern erbjuder hon kurser i Spanien och under en period på sommaren så har Vålådalen äran att ha Mia som kursledare, yogainstruktör och massör. För mer information besök hennes hemsida. http://www.miaeyoga.com/

Yoga bidrar till: bättre blodcirkulation och immunförsvar och kroppsmedvetenhet, en hälsosam hållning för vandring och övrig träning och för vardagen. Styrka, balans, flexibilitet, tonus av muskler och fascia; integration och expansion!
Bättre koncentration, stillhet och fokus i sinnesintrycken, en lugnare och mer harmonisk inställning till livet och en djupare insikt i sambandet mellan dig som individ, naturen, och den värld du lever i.

Vi börjar dagarna med yoga och meditation, med övningar som hjälper kroppen och sinnena att öppna sig för mötet med naturen och fjällen. Genom vandringar ledda av kunnig guide, utforskar vi skog och fjäll i Vålådalens närmsta omnejder, och får upptäcka något utöver det som ses på de utmärkta lederna.

Delar av vandringarna sker i tystnad, och om tillfälle och väder ges, stannar vi för kortare meditationer i naturen. Väl tillbaka på stationen finns det tid för avkoppling och reflektion, följt av ett yogapass med fokus på stretching. Middagen avnjuts i restaurangen, och efter maten ges det möjlighet för samtal, meditation och avslappning.

 

Pris från 4 865 kr som STF medlem 4 385kr

Vi börjar på sen e.m ankomstdagen med yoga och därefter middag och avslutar på söndag e.m med en tyst vandring.

I priset ingår : Boende i 3 nätter på Vålådalens Fjällstation, del i dubbelrum inkl. frukost och tre rätters middag samt 3 lunchpacket. Yoga instruktioner samt vandringsguide. Vid boende på Vålådalens fjällstation ingår rullskidbana samt tillgång till bastukåta & badtunnor, sporthall inkl. redskap och bollar i mån av plats. För den som vill kan man hyra en ryggsäck för 200 kr under perioden!

Minst 8 deltagare och max 16.

Sista anmälningsdag 7 augusti.

 

  • Frukost.
  • Lunchpaket.
  • 3-rätters middag.
  • Slutstäd av rum
  • Linne på rum
  • Spårkort/bastu/badtunnor/gym/sporthall
  • Guide/Vandring
  • Yoga

Vill du ha fina erbjudanden och semestertips?


You are now subscribed