Hem
restaurang

Vill du jobba i härlig fjällmiljö?

Vålådalen ligger vackert i södra Årefjällen, alldeles vid Vålådalens Naturreservats början. Här finns vandring, cykling och längdåkning av världsklass. Stationen har över 200 bäddar och serverar frukost, lunch, middag samt våfflor i restaurangen och driver även ett café med tillhörande cykeluthyrning på sommaren. Våra gäster är här för att njuta av naturen sommar som vinter eller för att koncentrera sig på träning, rekreation eller avskildhet för en konferensgrupp. Här finns ypperliga träningsmöjligheter, stor sporthall och uthyrning av längd- och turskidor. Fantastiska träningsmöjligheter finns naturligtvis för personalen. Vi vill öka antalet besökare under året och fortsätta att utveckla och driva stationen framåt. 

Vill du bli med i ett kreativt och motiverat team för att driva Vålådalens Fjällstation framåt? 

Just nu söker vi:

Kock/Kökschef. Vi söker en kock som tar ansvaret för köket och dess drift. Vi vill servera god och hälsosam mat, med mycket gröna inslag. Våra gäster är här för att vara aktiva och njuta av fjällen, och vi vill att det tänket återspeglas i maten. Vi erbjuder en heltidstjänst året om. Vi söker dig som vill driva utvecklingen av restaurangen och måltidsupplevelsen framåt tillsammans med restaurangchef och personal, som en del i ett nära team.  Vi söker dig med inspiration, motivation och träningsintresse. Vi vill att du börjar senast 1 juni.

Restaurang/Servispersonal. Vi söker glada och serviceinriktade personer som vill ta god hand om våra gäster i restaurangen. Vi uppskattar om du har tidigare restaurangerfarenhet, men det viktigaste är positiv inställning och vilja att ha roligt tillsammans med gäster och kollegor. Arbetstiderna varierar, vi serverar allt från frukost till middag. Goda träningsmöjligheter finns när du är ledig. Vi söker dig som är friluftsintresserad och vill jobba i härllig miljö med att ta hand om våra gäster på bästa sätt. Vi erbjuder jobb från 15 juni och framåt. Vi ser gärna att du vill stanna även över höst och vinter 2018/19.

Skicka CV och kort presentation till hanna.oletra(at)valadalen.se
Har du frågor så kontakta gärna mig.
Personalboende finns att hyra i Vålådalen.

Vårt nyhetsbrev!


You are now subscribed