Vandra och paddla i fjällen med familjen!
Datum Juli 5,12,19,26. Augusti 2,9,16,23,30. 

I sommar kommer Vålådalens Fjällstation tillsammans med Fjällkajakcenter erbjuda er en ny spännande kombination vid er vistelse i Vålådalen.  Vi har skapat ett paket för dig och din familj där ni kan kombinera vandring i Vålådalens naturreservat samt få en heldag med paddling.  

Vi utgår från vackra Ottsjön, omgärdad av mystik och fjälltoppar. 
Ottsjön fylls på av kristallklart rent vatten från Vålån som har sin källa långt in i Vålådalsfjällen. Tillsammans med instruktörer från Fjällkajakcenter får ni lära er de allra första grunderna i kajakpaddling under ett par timmar. Efter instruktioner skiljs ni så ni kan fortsätta på en egen hand resten av dagen och finna era egna smultronställen i vikarna och stränder runt sjön. Ni paddlar med stabila, roliga kajaker för alla. Inga krav på förkunskaper utöver simkunnighet. Barn och ungdom paddlar i dubbelkajak med en vuxen.

Upptäck även alla andra aktiviteter som vi erbjuder under din vistelse som tex, pumptrackbanan, fiske, rullskidbana, idrottshall, SUP (paddelboard) mm. I vår sportshop kan du hyra cykel, ryggsäckar och kläder och annan utrustning eller få hjälp av våra duktiga personal eller hyra en guide. Varje vecka har vi ett veckoprogram med spännande aktiviteter du kan delta i.   

Vandra och paddla familjepaket
Boende i familjerum i 3 dygn inkl. halvpension och lunchpaket som ni själva packar från vår frukostbuffé. 1 dag vid kajakcenter med grundkurs och hyra av kajak. Som boendegäst på Vålådalens Fjällstation ingår bastukåta och badtunnor, rullskidbana, pumptrack, tennisbanor, idrottshall och gym i mån av plats.    

Pris 4 410 kr per vuxen. Barn och ungdom 6-15 år 2 175 kr.  STF medlem 4 110 kr per vuxen. Barn och ungdom 2 025 kr
Barn under 6 år bor och äter gratis vid ej nyttjande av egen säng. 

Om ni vill ha självhushåll i stället för ovannämnda paket med pension? Hör av dig till vår bokning, bokningen(at)valadalen.se eller 0647-353 00

Frågor om Fjällkajakcenter! Klicka här!