Vandra och paddla i fjällen med din vän!
Datum Juli 5,12,19,26. Augusti 2,9,16,23,30. 

I sommar kommer Vålådalens Fjällstation tillsammans med Fjällkajakcenter erbjuda dig en ny spännande kombination vid din vistelse i Vålådalen.  Vi har skapat ett paket för dig och din vän där ni kan kombinera vandring i Vålådalens naturreservat samt få en heldag med paddling.  

Vi utgår från vackra Ottsjön, omgärdad av mystik och fjälltoppar. 
Ottsjön fylls på av kristallklart rent vatten från Vålån som har sin källa långt in i Vålådalsfjällen. Tillsammans med instruktörer från Fjällkajakcenter får ni lära er de allra första grunderna i kajakpaddling under ett par timmar. Efter instruktioner skiljs ni så ni kan fortsätta på egen hand resten av dagen och finna era egna smultronställen i vikarna och stränder runt sjön. Ni paddlar med stabila, roliga kajaker. Inga krav på förkunskaper utöver simkunnighet. 

Upptäck även alla andra aktiviteter som vi erbjuder under din vistelse som tex, pumptrackbanan, fiske, rullskidbana, SUP (paddelboard) idrottshall mm. I vår sportshop kan du hyra cykel, ryggsäckar och kläder och annan utrustning, få hjälp av våra duktiga personal eller hyra en guide. Varje vecka har vi ett veckoprogram med spännande aktiviteter du kan delta i.   

Vandra och paddla med en vän!
Boende i dubbelrum i 3 dygn inkl. halvpension och lunchpaket som ni själva packar från vår frukostbuffé. 1 dag vid kajakcenter med grundkurs och hyra av kajak. Som boendegäst på Vålådalens Fjällstation ingår bastukåta och badtunnor, rullskidbana, pumptrack, tennisbanor, idrottshall och gym i mån av plats.    
Pris 4 410 kr per vuxen. STF medlem 4 110 per vuxen. För bokning klicka här! 

Om ni vill ha självhushåll i stället för ovannämnda paket med pension? Hör av dig till vår bokning, bokningen(at)valadalen.se eller 0647-353 00

Frågor om Fjällkajakcenter! Klicka här!