Vålådalens Fjällstation är ett klassisk fjällcenter med längdspår i världsklass, alpinbacke, snöskostigar, skidlek och fullstor sporthall. Under veckan erbjuder anläggningen massor av olika roliga, lärande och spännande aktiviteter i vårt fina vinterlandskap. Här kommer barnen i kontakt med snö både på längden och tvären. Förutom skidor kan man gå på upptäcktsvandring med snöskor, leka i pulkabacken, och få utlopp för sin kreativitet och skapande med snö. Efter middagen kan de barn som vill gå på roliga upptåg med vår barnklubb "Skymningsgänget"

Enklast är det att ta tåget till Vålådalen! Du kan välja Snälltåget eller SJ för din resa. Avstigning är i Undersåker och där tar ni sedan transfer den sista biten till Vålådalen. Hör av dig till oss så löser vi transfern på telefon +46 (0)647 353 00 eller skicka ett mejl info(at)valadalen.se 

Du väljer själv vilken typ av boende du önskar efter era behov. Anläggningen har både boende med pension eller självhushåll. Välj mellan hotell, stugor eller hotell rum med självhushåll.  

För bokning klicka här! se till att datumet är rätt vid bokningen!