Sång- och vandringskurs 20-23 september 2018
Kursledare: Bodil Bendixon, sång och Eva Grudemark Ågren, vandring. 

Upplägget kändes så harmoniskt! Fantastiskt med Bodils och Evas samarbete och förmåga att entusiasmera hela gruppen. Fin information om djurliv och historia om Vålådalens Fjällstation. Vidunderlig miljö. Toppen med i stort sett mobilfria dagar! 
Vi kom tillbaka, det säger väl allt! Vi upprepar: Tack för att ni finns, tack för att ni gör det ni gör!  (Från utvärderingarna 2017.)

Sång- och vandringskurs i natursköna Vålådalen! Under ledning av Bodil sjunger vi allt möjligt: Pop, rock, visor, folkmusik, galna, roliga och allvarligt sköna sånger, vissa specialkomponerade för just oss – allt i en lekfull anda! Ingen körvana behövs. Inga noter – härma och sjung – så enkelt är det att sjunga med. Körledare, artisten och inspiratören Bodil Bendixon har många års erfarenhet av att väcka oanad sånglädje och livslust via musiken.

Mellan sångpassen tar Eva med oss ut, vandrar kortare och lite längre turer i lugn takt och upplever den fantastiska fjällnaturen. Vi lär känna varandra, och blir en grupp som tillsammans upplever en hälsohelg full av glädje! Vandringen leds av Eva som är van vandringsguide i från anläggningen. Vandringen, andningen och rytmen i stegen och musiken vävs ihop till en helhet som ger en varm och livgivande känsla.
 För att kunna ta in naturen och komma ner i ro, vandrar vi ofta i tystnad. Och sen sjunger vi så det står härliga till – både ute i naturen och ”hemma” på fjällstationen. 

Läs mer om Bodil Bendixon på www.tangotanten.se 

Program (ändringar kan förekomma) 


Torsdag 20 sep 
Samling för gemensam lunch kl 12. Sång och kortare vandring på eftermiddagen. Middag, sång på kvällen. 
Fredag 21 sep 
Frukost, sång och vandring med lunchpaket. Middag och sång på kvällen. 
Lördag 22 sep 
Frukost, sång och vandring med lunchpaket. Middag, litet framförande, i all enkelhet, för de andra på fjällstationen och sedan (all-)sång tillsammans med alla på kvällen. 
Söndag 23 sep 
Frukost, sång och kortare vandring, avslutande lunch. 

Pris från 4 500 kr, STF-medlem 4 200 kr. 
I priset ingår del i dubbelrum inkl. lakan och slutstädning, helpension
(frukost, lunch/lunchpaket, 3-rätters middagsbuffé), tillgång till sporthall med gym, bastu med relax och uppvärmda badtunnor. Körledare och vandringsguide. 
Minst 14 personer. Max 22 personer. 
 

Anmälan senast 20 augusti. 
Boka på 0647-353 00 eller [email protected] eller boka direkt här!