Bord med Gösta vägg

Välkommen till bords

Våffla

Middag vid brasa

RESTAURANG OCH MATSAL

Vår restaurangverksamhet

I vår Restaurang och Olgas Matsal bjuder vi på det goda livet. Våra kockar tillreder med varsam hand råvarorna, som till så stor del som möjligt är ekologiska och närproducerade. Här äter du gott efter en dag på fjället! Slå dig ned vid ett bord med storslagen utsikt över Lunndörrsfjällen, Smällhögarna och Lillstensdalsfjället. 

Pension: Som gäst  hos oss kan du välja frukost eller halvpension. I halvpension ingår frukost och en 3-rätters middagsbuffé. Kaffe med något gott till kan du njuta av i vårt trailcafé eller framför brasan i sällskapsrummet i direkt anslutning till restaurangen. I restaurangen finns även vår populära våffelbuffé! 

Grupper: För grupper, konferenser och bröllop erbjuder vi noggrant komponerade 3-rättersmenyer med inspiration från vårt närområde. Till maten rekommenderar vår sommelier utvalda viner om så önskas. Vi kan även erbjuda helpension/sportpension inklusive lunch till grupper.

Specialkost: Har du speciella önskemål ber vi att du talar om det när du bokar. Då kan vi planera råvaruinköpen och ge dig bästa tänkbara service. Vi sätter en ära i att din mat ska vara vällagad och god.

Lunch: under sommaren serverar vi enklare lunch i trailcaféet mellan 11-15 och under vintern lunchbuffé i restaurangen. I trailcaféet serveras även kaffe, te och fika. Trailcafét hittar oss i anslutning till reception, butik och cykeluthyrning.

Lunchpaket: Planerar du att ge dig ut på utflykt över dagen och vill ha med dig mat? Du kan i samband med frukosten köpa till lunchpaket, glöm inte att ta med egen termos!

Våffelbuffé: Grädda dina egna våfflor på vår våffelbuffé och njut framför brasan eller av den fantastiska fjällutsikten.

Öppettider

Restaurangens öppettider

 

Restaurangen öppnar igen den 23 juni

 

Med reservation för ändringar

Kontakt