Bord med Gösta vägg

Välkommen till bords

Våffla

Middag vid brasa

RESTAURANG OCH MATSAL

Vår restaurangverksamhet

I vår Restaurang och Olgas Matsal serveras vällagad buffémiddag med skandinaviskt fokus på naturliga råvaror med en internationell touch. Stor & fräsch salladsbuffé, jämtländska ostar, kvällens soppa & kvällens dessert, barnmeny och vegetariskt/veganskt alternativ finns.

Slå dig ned vid ett bord med storslagen utsikt över Lunndörrsfjällen, Smällhögarna och Lillstensdalsfjället. 

Pension: Som gäst  hos oss kan du välja frukost eller halvpension. I halvpension ingår frukost och en 3-rätters middagsbuffé. Kaffe med något gott till kan du njuta av i vårt trailcafé eller framför brasan i sällskapsrummet i direkt anslutning till restaurangen. 

Grupper: För grupper, konferenser och bröllop erbjuder vi noggrant komponerade 3-rättersmenyer med inspiration från vårt närområde. Till maten rekommenderar vår sommelier utvalda viner om så önskas. Vi kan även erbjuda helpension/sportpension inklusive lunch till grupper.

Specialkost: Har du speciella önskemål ber vi att du talar om det när du bokar. Då kan vi planera råvaruinköpen och ge dig bästa tänkbara service. Vi sätter en ära i att din mat ska vara vällagad och god.

Lunch: Under sommaren serverar vi enklare lunch i trailcaféet mellan 11-15. I trailcaféet serveras även kaffe, te och fika. Trailcafét hittar oss i anslutning till reception, butik och cykeluthyrning.

Lunchpaket: Planerar du att ge dig ut på utflykt över dagen och vill ha med dig mat? Du kan i samband med frukosten köpa till lunchpaket, glöm inte att ta med egen termos!

Öppettider

Öppettider restaurang och café.

Vi laddar batterierna och öppnar igen den med längdpremiär den 15 oktober.

 

Restaurang:    

Frukost: Öppnar igen den 15 oktober

Middagsbuffé: Öppnar igen den 15 oktober

Café: Öppnar igen den 15 oktober

 

 

Kontakt