Bord med Gösta vägg

Välkommen till bords

Våffla

Kött

Middag vid brasa

RESTAURANG OCH MATSAL

Vår restaurangverksamhet

I vår Restaurang och Olgas Matsal bjuder vi på det goda livet. Våra kockar tillreder med varsam hand råvarorna, som till så stor del som möjligt är ekologiska och närproducerade. Här äter du gott efter en dag på fjället! Slå dig ned vid ett bord med storslagen utsikt över Lunndörrsfjällen, Smällhögarna och Lillstensdalsfjället. 

Pension: Som gäst  hos oss kan du välja frukost eller halvpension. I halvpension ingår frukost och en 3-rätters middagsbuffé. Kaffe med något gott till kan du njuta av i vårt trailcafé eller framför brasan i sällskapsrummet i direkt anslutning till restaurangen. I restaurangen finns även vår populära våffelbuffé! 

Grupper: För grupper, konferenser och bröllop erbjuder vi noggrant komponerade 3-rättersmenyer med inspiration från vårt närområde. Till maten rekommenderar vår sommelier utvalda viner om så önskas. Vi kan även erbjuda helpension/sportpension inklusive lunch till grupper.

Specialkost: Har du speciella krav på kosten ber vi att du talar om det när du bokar. Då kan vi planera råvaruinköpen och ge dig bästa tänkbara service. Vi sätter en ära i att din mat ska vara vällagad och god.

Lunch: under sommaren serverar vi enklare lunch i trailcaféet mellan 11-15 och under vintern lunchbuffé i restaurangen. I trailcaféet serveras även kaffe, te och fika. Trailcafét hittar oss i anslutning till reception, butik och cykeluthyrning.

Lunchpaket: Planerar du att ge dig ut på utflykt över dagen och vill ha med dig mat? Du kan i samband med frukosten köpa till lunchpaket, glöm inte att ta med egen termos!

Våffelbuffé: Grädda dina egna våfflor på vår våffelbuffé och njut framför brasan eller av den fantastiska fjällutsikten.

COVID-19  Exempel på de åtgärder som Vålådalens Fjällstation vidtar för att minska risken för smitta. I största möjliga utsträckning förbereder vi maten i portionsförpackning i stället för traditionell buffé.  Vi glesar ut antalet bord och begränsar antalet gäster som vistas i matsalen samtidigt.

Med anledning av Covid-19 anpassar vi vår verksamhet för våra gästers och medarbetares trygghet:

- Vi följer riktlinjer och rekommendationer från hälsovårdsmyndigheter och våra medarbetare får löpande ta del av ny information om Covid-19.
- Vi har stärkta rutiner för städning, rengöring och hygien. Det innebär bland annat att vi utför regelbunden desinficering av frekvent använda ytor som       exempelvis dörrhandtag, kortterminaler och hissknappar. 
- Vi har ökat fokus på handhygien på anläggningen och handdesinfektion finns tillgängligt för våra gäster i allmänna utrymmen. 
- Vi har ändrat rutinerna för middagsserveringen. Sallad, ost och dessert serveras på tallrik, huvudrätt tas vid buffébord. 
- Vi vill uppmana medarbetare och gäster att i händelse av tecken på förkylning eller influensa stanna inne på ditt rum och ta kontakt med vårdguiden 1177 och   receptionen.

Vi stänger vår bar kl. 22.30 enligt myndiheternas beslut.

Med reservation för ändringar!

Öppettider

Restaurangen

Vår restaurang är öppen torsdag-söndag från 15 okt. 

Frukost:             7:30-10:00  tors-sön    (när vi har grupper)

Lunch                12:00-14:00 tors-sön

Våffelbuffé        10:00-16:00 tors-sön

Café                    10:00-16:00 tors-sön

Middag:              17:00-20:00 tors-sön (när vi har grupper)

Kontakt