Bord med Gösta vägg

Välkommen till bords

Våffla

Middag vid brasa

RESTAURANG OCH MATSAL

Vår restaurangverksamhet

I vår Restaurang och Olgas Matsal serveras vällagad buffémiddag med skandinaviskt fokus på naturliga råvaror med en internationell touch. Stor & fräsch salladsbuffé, jämtländska ostar, kvällens soppa & kvällens dessert, barnmeny och vegetariskt/veganskt alternativ finns.

Slå dig ned vid ett bord med storslagen utsikt över Lunndörrsfjällen, Smällhögarna och Lillstensdalsfjället. 

Pension: Som gäst  hos oss kan du välja frukost eller halvpension. I halvpension ingår frukost och en 3-rätters middagsbuffé. Kaffe med något gott till kan du njuta av i vårt trailcafé eller framför brasan i sällskapsrummet i direkt anslutning till restaurangen. 

Grupper: För grupper, konferenser och bröllop erbjuder vi noggrant komponerade 3-rättersmenyer med inspiration från vårt närområde. Till maten rekommenderar vår sommelier utvalda viner om så önskas. Vi kan även erbjuda helpension/sportpension inklusive lunch till grupper.

Specialkost: Har du speciella önskemål ber vi att du talar om det när du bokar. Då kan vi planera råvaruinköpen och ge dig bästa tänkbara service. Vi sätter en ära i att din mat ska vara vällagad och god.

Lunch: Under Premiärsäsongen (15/10 - 15/12) serverar vi lunch och dukar fram vår våffelbuffé fredag - söndag. Under höstlovet vecka 44 är vår restaurang öppen alla dagar. Vid grupper och läger serverar vi mat efter önskemål.

Lunchpaket: Planerar du att ge dig ut på utflykt över dagen och vill ha med dig mat? Du kan i samband med frukosten köpa till lunchpaket, glöm inte att ta med egen termos!

Öppettider

Skidsäsongen är igång, under hösten har vi begränsade öppettider i restaurangen.

 

Restaurang är öppen fredag - söndag:    

Lunch: 12:00 - 14:00 (Oftast i restaurangen, men det kan hända att vi under Premiärsäsongen serverar sopplunch i caféet istället).

Våffelbuffé: 14:00 - 16:00

 

Frågor eller funderingar, hör gärna av er till oss 

0647-353 00

[email protected]

 

 

 

 

Kontakt