Bord med Gösta vägg

Välkommen till bords

Våffla

Middag vid brasa

RESTAURANG OCH MATSAL

Vår restaurangverksamhet

I vår Restaurang och Olgas Matsal serveras vällagad buffémiddag med skandinaviskt fokus på naturliga råvaror med en internationell touch. Stor & fräsch salladsbuffé, jämtländska ostar, kvällens soppa & kvällens dessert, barnmeny och vegetariskt/veganskt alternativ finns.

Slå dig ned vid ett bord med storslagen utsikt över Lunndörrsfjällen, Smällhögarna och Lillstensdalsfjället. 

Pension: Som gäst  hos oss kan du välja frukost eller halvpension. I halvpension ingår frukost och en 3-rätters middagsbuffé. Kaffe med något gott till kan du njuta av i vårt trailcafé eller framför brasan i sällskapsrummet i direkt anslutning till restaurangen. 

Grupper: För grupper, konferenser och bröllop erbjuder vi noggrant komponerade 3-rättersmenyer med inspiration från vårt närområde. Till maten rekommenderar vår sommelier utvalda viner om så önskas. Vi kan även erbjuda helpension/sportpension inklusive lunch till grupper.

Specialkost: Har du speciella önskemål ber vi att du talar om det när du bokar. Då kan vi planera råvaruinköpen och ge dig bästa tänkbara service. Vi sätter en ära i att din mat ska vara vällagad och god.

Lunch: Under sommaren serverar vi enklare lunch i trailcaféet mellan 11-15. I trailcaféet serveras även kaffe, te och fika. Trailcafét hittar oss i anslutning till reception, butik och cykeluthyrning.

Lunchpaket: Planerar du att ge dig ut på utflykt över dagen och vill ha med dig mat? Du kan i samband med frukosten köpa till lunchpaket, glöm inte att ta med egen termos!

Öppettider

Öppettider restaurang och café

 

Restaurang:    

Frukost: 07:30-10:00

Middagsbuffé: 17:00-20:00

Café: 10:00-16:00

 

 

Kontakt