Vill du utveckla dina kunskaper i längdskidåkning? Oavsett om du anser att du är nybörjare eller vill förbättra din teknik till nästa långlopp är det här lägret för dig.

Under två veckoslut, den 29-31 januari eller den 12-14 februari, har du möjlighet att förbättra dig i klassisk längdskidåkning. Lägret startar på fredagen efter lunch och avslutas mitt på dagen på söndagen.

Under ledning av Vålådalens omtyckta skidinstruktör Erica Johansson får du bland annat träna på diagonal- och stakåkning, du får tips på teknikövningar och du får även lära dig grunderna i vallning för fäste och glid. Totalt innehåller lägret fyra skidåkningspass, tre genomförs i grupp medans det fjärde är enskilt med Erica då det blir extra fokus på personliga tekniktips. Önskar du det så tar Erica med filmkameran så att det finns möjlighet att analysera tekniken i efterhand.

Behöver du hyra utrustning så kan du göra det hos vår sportavdelning, förboka genom att maila till sporten(at)valadalen.se.

Vi rekommenderar att ni tar tåget till Undersåker. Via receptionen i Vålådalen beställer du transfer till fjällstationen.

Pris från: 2 200 kr del per person i dubbelrum. För bokning kontakta receptionen 0647-353 00!

I paketet ingår: 

Boende i självhushåll Ni lagar egna måltider i ett stort självhushållskök eller väljer att köpa till måltider, kontakta hotellet för mer information.
Instruktör, spårkort, bastu/badtunna, gym och sporthall