Träningsläger med Oskar Svärd och Optima Ski/Team Eksjöhus 11-14 november 2021

Oskar Svärd Optima

 

Vill du få ut mer av din träning och bli en bättre skidåkare, kanske har du ambitioner att ställa upp i Årefjällsloppet eller någon annan tävling under vintern. Tillsammans med Oskar Svärd, en av Sveriges mest meriterade skidåkare, och Optima Ski samt Team Eksjöhus, får du coachning i åkteknik, träning och materialvård.

 

Coachningen är i små grupper om 3-4 personer, detta för att du ska få ut så mycket som möjligt anpassat efter din nivå och dina ambitioner, alla filmas och får personlig feedback efter passen. Det kommer även ges möjlighet att träna tillsammans med några av världens absolut bästa skidåkare i Team Eksjöhus.  

 

På lördagskvällen håller Oskar föreläsning kring träning, träningsplanering och formtoppning.

 

Du bor på hotellet i dubbel- eller enkelrum med helpension, (frukost, lunch och 3-rättersmiddag). 

Pris 5825 kr/person i dubbelrum. Enkelrumstillägg 750 kr 

För bokning: kontakta oss på 0647-353 00 eller [email protected] 

 


Oskar var en av världens bästa långloppsåkare under en 15 års period. Han var även en frontfigur i utvecklingen inom långlopp. 

 

2010 var Oskar den första åkaren som vann Marcialonga på blanka skidor. Han har vunnit Vasaloppet inte mindre än 3 gånger, till det adderas flertalet segrar i internationella långloppstävlingar. Han har SM medaljer, som senior i längdskidor, skidorientering, orientering och rullskidor. Oskars rekord i en Svensk Klassiker från 2014 står sig än idag

 

Med trefaldiga vasaloppsvinnaren Oskar Svärd som teamchef satsar Eksjöhus på ett långloppsteam med bas i Eksjö.
– ”Det ska bli fantastiskt roligt att få se det här teamet utvecklas. Som med allt vi gör är långsiktigheten viktig, därför har vi skrivit ett 5-årsavtal. Med Oskar Svärd som teamchef är målet att bli ett av världens bästa långloppsteam.”
  -Frida Scherdén, VD Eksjöhus.

 

Team Eksjöhus använder Vålådalen som sin träningsarena.