Fullbokat!

Vill du utveckla dina kunskaper i längdskidåkning? Oavsett om du anser att du är nybörjare eller vill förbättra din teknik till nästa långlopp är det här lägret för dig. Under  veckosluten den 21-23 januari eller den 11-13 februari, har du möjlighet att förbättra dig i klassisk längdskidåkning. Lägret startar på fredagen efter lunch och avslutas mitt på dagen på söndagen.

Under ledning av Vålådalens omtyckta skidinstruktör Erica Johansson får du bland annat träna på diagonal- och stakåkning, du får tips på teknikövningar och du får även lära dig grunderna i vallning för fäste och glid. Totalt innehåller lägret fyra skidåkningspass, tre genomförs i grupp medans det fjärde är enskilt med Erica då det blir extra fokus på personliga tekniktips. Önskar du det så tar Erica med filmkameran så att det finns möjlighet att analysera tekniken i efterhand.

Behöver du hyra utrustning så kan du göra det hos vår sportavdelning, förboka genom att maila till [email protected] Du har 20% rabatt på hyran som deltagare i lägret.

Reser du långt till kursen rekommenderar vi att ni tar tåget till Undersåker. För information om transfer till och från Vålådalen kontakta receptionen på fjällstationen.

Pris: 3 350 kr per person i dubbelrum (enkelrumstillägg 245 kr/dygn). För mer information kontakta receptionen 0647-353 00. eller boka direkt!
I paketet ingår:
Boende (inkl lakan och slutstäd), sportpension (frukost, lunch, 1-rättersmiddag, gäller fredag lunch t o m söndag lunch), fyra skidpass med instruktör, vallainstruktion, teknikutvärdering, spårkort, bastu/badtunna, gym och sporthall
.