Gör som Ebba Andersson - träna i Vålådalen!

Vålådalen är ett mecka för dig som tycker om längdåkning. Många elitskidåkare har, och har haft, Vålådalen som träningsbas. Det är med stolthet som vi är sponsor till Ebba Andersson vårt senaste stjärnskott i "Längdsverige"! Namn som Oskar Svärd, Jenny Grip och Mathias Fredriksson har lagt många mil i spåren i Vålådalen. Flera skidklubbar och -team tränar här både på vintern och under barmarkssäsongen. Självklart är landslagen även här och dessutom året runt! 

Vår ambition är att erbjuda bästa tänkbara längdspår. Vi har mer än 50 km välpreparerade skidspår med varierande svårighetsgrad. Drygt 7,5 km av dessa är elljusspår. Dessutom är Teknikspåret på idrottsplatsen belyst.

Vi arbetar hårt för att tidigt på säsongen kunna erbjuda skidåkning och öppnar redan i mitten av oktober en slinga med sparad konstsnö.

Som ett bevis på vår höga kvalitet är vi även Officiellt Vasaloppscenter.

Spåravgift är obligatorisk, för boende på Vålådalens Fjällstation ingår både spårkort och tillgång till vallabod. För mer information kontakta vår bokning på 0647-353 00 eller [email protected]