Klassiskt längdläger 20-22/1 eller 3-5/2

Vill du utveckla dina kunskaper i längdskidåkning? Oavsett om du anser att du är nybörjare eller vill förbättra din teknik till nästa långlopp är det här lägret för dig.

I vinter erbjuder vi två läger, den 20-22 januari eller den 3-5 februari, då du har möjlighet att
förbättra dig i klassisk längdskidåkning. Lägret startar på fredagen efter lunch och avslutas mitt på dagen på söndagen.

Under ledning av Vålådalens omtyckta skidinstruktör Erica Johansson får du bland annat träna på diagonal- och stakåkning, du får tips på teknikövningar och du får även lära dig grunderna i vallning för fäste och glid. Totalt innehåller lägret fyra skidåkningspass, tre genomförs i grupp medans det fjärde är enskilt eller i par med Erica då det blir extra fokus på personliga tekniktips. Önskar du det så tar Erica med filmkameran så att det finns möjlighet att studera tekniken i efterhand.

Behöver du hyra utrustning så kan du göra det hos vår sportavdelning, förboka genom att maila till [email protected] Du har 20% rabatt på hyran som deltagare i lägret.

Reser du långt till kursen rekommenderar vi att ni tar tåget till Undersåker. För information om
transfer till och från Vålådalen kontakta receptionen på fjällstationen.

Pris: 3 595 kr per person i dubbelrum (enkelrumstillägg 300 kr/dygn). För bokning kontakta
receptionen 0647-353 00 eller via mail [email protected]

I paketet ingår: Boende (inkl lakan och slutstäd), sportpension (frukost, lunch, 1-rättersmiddag, gäller fredag lunch t o m söndag lunch), fyra skidpass med instruktör, vallainstruktion, teknikutvärdering, spårkort, bastu/badtunna, gym och sporthall

Min 2 personer max 8 personer

BOKA