Vill du prova längdskidorna eller bara vistas i den uppfriskande fjällvärlden under höstlovet så är det Vålådalens Fjällstation som är ditt resmål. Här kommer hela familjen få en fantastik start inför vintern.

Under höstlovet erbjuder vi alla våra gäster boende under perioden 31/10-2/11 "Sportpension" en helpension som består av frukost, lunchbuffé och en 1-rättersmiddagsbuffé med massor av kolhydrater för en aktiv vistelse. Du kan även välja självhushåll i Tungården om du vill laga din mat själv. Lunch kommer vara tillgänglig under alla dagar under veckan för den som vill boka det. 

Vår stora idrottshall har vi dukat upp med massor av olika aktiviteter eller passa på att ta ett besök i vårt gym. Om vädret tillåter så rekommenderar vi varmt ett besök i våra fantastiska leder i vår omgivning. Utrustning kan du hyra direkt på plats, kontakta vår sportavdelning på 0647-353 00 eller [email protected]. Efter en aktiv dag är du som boende välkommen att besöka vår bastukåta med badtunnor, en avslappnande stund före det är dags med middag och sedan samvaro med vänner och andra gäster framför brasan. 

För mer information kontakta vår reception på 0647-353 00 eller skicka ett mejl på [email protected]