Dans och vandringskurs 27-29 september
Kursledare: Cecilia Hagberg, dans och vandringsguide från Vålådalen Fjällstation. 

Tillsammans med Cecilia och vår vandringsguide har vi skapat en helg med dans och vandring! 

Kursen riktar sig till dig som är vuxen, 30 plus och längtar efter att prova dans med grund i jazzdansen (Simonsonteknik för vuxna nybörjare). Även för dig som dansat tidigare och längtar efter att komma igång igen. Om du dansat mycket kan detta ändå vara ett tillfälle för dig att dansträna, även om det är på en enklare nivå, just för att det sker i ett nytt sammanhang. Till fjälls, nära naturen med möjlighet att kombinera vandring med dans. Vi tar oss an både dansgrunder och sköna koreografier inspirerade av musiken.

Mellan danspassen tar vår vandringsguide med oss ut, vandrar kortare och lite längre turer i lugn takt och upplever den fantastiska fjällnaturen. Vi lär känna varandra, och blir en grupp som tillsammans upplever en hälsohelg full av glädje! Vandringen, andningen och rytmen i stegen och dansen vävs ihop till en helhet som ger en varm och livgivande känsla.
 För att kunna ta in naturen och komma ner i ro, vandrar vi ofta i tystnad. Och sen dansar vi så det står härliga till – både ute i naturen och ”hemma” på fjällstationen. 

Om du bara vill vara med på aktiviteterna dans och vandring så kan du höra av dig på mejl till [email protected] 

Varmt välkommen!

För mer information om helgensprogram klicka på pdf-filen. 

 

Pris från 3 630 kr, STF-medlem 3 430 kr. 
I priset ingår del i dubbelrum inkl. lakan och slutstädning, helpension (frukost, lunch/lunchpaket, 3-rätters middag) tillgång till sporthall med gym, bastu med relax och uppvärmda badtunnor i mån av plats. Kursledare och vandringsguide. Enkelrumstillägg är 600kr. 
Minst 10 personer, max 18 personer.


Anmälan senast 13 september.

Boka på 0647-353 00 eller [email protected]