På grund av Corona pandemin haR vi ändrat våra avbokningsregler att avse *7-30 dagar före ankomst.

 

(* 30 dagar under Jul och Nyår samt Påsk. Även bokning av stugor vid vissa perioder. (för mer information kontakta vår reception 0647-353 00 eller [email protected]

 

GÄLLANDE UTVECKLINGEN AV CORONAVIRUSET (COVID-19)

 

Vålådalen Fjällstation bevakar händelseförloppet och utvecklingen av Coronaviruset (Covid-19) och följer de riktlinjer som ges av centrala och lokala hälsovårdsmyndigheter. Vår högsta prioritet är våra gästers och medarbetares hälsa och välbefinnande.

 

Vålådalen Fjällstation håller öppet som vanligt. Vi agerar i enlighet med upprättade rutiner som gäller i händelse av upptäckt av Covid-19 och våra medarbetare är instruerade att hantera de situationer som kan uppstå.

 

På vår anläggning är hygien och renlighet alltid högt prioriterat. Vi betonar också vikten av god handhygien. Vi har strikta rutiner för vår personals handhygien i samband med köksarbete, måltider och toalettbesök. Vi vill också uppmuntra våra gäster att tvätta sina händer ofta med tvål och varmt vatten.

 

Vad vi gör för gästers och medarbetares trygghet:

  • Vi följer riktlinjer och rekommendationer från hälsovårdsmyndigheter och våra medarbetare får löpande ta del av ny information om Covid-19.
  • Vi har stärkta rutiner för städning, rengöring och hygien. Det innebär bland annat att vi utför regelbunden desinficering av frekvent använda ytor som exempelvis dörrhandtag, kortterminaler och hissknappar. 
  • Vi har ökat fokus på handhygien på anläggningen och handdesinfektion finns tillgängligt för våra gäster i allmänna utrymmen. 
  • Vi har ändrat rutinerna i restaurangen, minskat antal bord för att skapa längre utrymme mellan gästerna.  Vi anpassar även gästantalet vid måltiderna vilket kan innebära att ni tilldelas en viss tid för er måltid under visstelsen.   
  • I gästköket i Tungården finns rutiner om max antal gäster och bokning av tid för matlagning/middag.
  • Vi vill uppmana medarbetare och gäster att i händelse av tecken på förkylning eller influensa stanna inne på ditt rum och ta kontakt med vårdguiden 1177 och receptionen.

 Denna information gäller tills annat anges och kan uppdateras vid senare tillfälle.