Vålådalens Fjällstation är den perfekta utgångspunkten för dagsvandring eller löpning ut i vår vackra fjällvärld. Camp Vålådalen är till för dig som vill göra dagsutflykter och varje kväll komma tillbaka till din bas. Du kan njuta av din vandring utan att behöva bära en tung packning, du kommer ”hem” till en skön säng och har tillgång till hela det aktivitetsutbud som fjällstationen erbjuder. Ta chansen att prova på en övernattning ute i en fjällstuga – välj mellan Stensdalsstugan eller Lunndörrsstugan, lederna till båda stugorna bjuder på fin varierad vandring med härliga fjällvyer. Läs mer om Stensdalsstugan och Lunndörrsstugan.

I området kring Vålådalen har du välkända utflyktsmål som du når under en dagsvandring. Blanktjärnsrundan, där den berömda tjärnen med sitt turkosa vatten är målet. Pyramiderna och Issjödalen är två av fjällvärldens mest intressanta platser ur geologisk synpunkt – dessutom rasande vackra! Vandringen upp till Kläppen på Ottfjället belönar dig med storslagen utsikt över en stor del av Jämtlandsfjällen. Här finns också kortare vandringar, som en fin tur till Nulltjärn som kanske kan locka med ett bad. Läs mer om vandring och traillöpning i Vålådalen.


Våra kunniga medarbetare tipsar gärna om sina personliga favoritställen och ger förslag på spännande aktiviteter. På anläggningen kan du hyra det mesta av den utrustning du behöver under din vistelse: kläder, skor, cyklar, fiskeutrustning, spritkök mm. Under juli och augusti erbjuder vi yoga och massage flera gånger i veckan.


Pris
från 1 510 kr/person, STF-medlem 1 210 kr.
I priset ingår en natts boende i Stensdals- eller Lunndörrsstugan, samt två nätters boende på Vålådalens Fjällstation med del i dubbelrum och självhushåll i populära Tungården med gemensamt kök. Lakan och slutsstädning ingår inte. Vid boende på Vålådalens Fjällstation ingår alltid idrottskort som ger tillgång till bastu & badtunnor, rullskidbana, gym och sporthall inkl. redskap och bollar i mån av plats.
För mer info och bokning:  0647-353 00 eller info(a)valadalen.se
Erbjudandet gäller under perioden 26 juni till 20 september 2017.