Hem
Bild från rum

Boende information

Hotell (Huvudbyggnaden och Tipshuset)
I vår huvudbyggnad och Tipshuset bor du bekvämt och med milsvid utsikt över fjällen och Vålåns dalgång!

Huvudbyggnaden (Gamla stationen) är vår äldsta boende byggnad som inrymmer 31 sängplatser i 2- eller 4-bäddsrum, reception, restaurang, bar och sällskapsrum. I en klassisk fjällinteriör med timmerväggar, eldstäder och sällskapsytor finns plats för umgänge eller en stunds avkoppling framför öppna spisen  I våra rum sover man i bekväma våningssängar, några med extra bred underslaf. Alla rum har egen dusch och toalett.

Tipshuset är vår konferens anläggning med totalt 72 bäddar, främst i dubbelrum men även trebäddsrum. Samtliga rum med dusch, toalett, torkskåp och TV. Vi har även 2 sviter med egen bastu, braskamin och minikök för dig som vill ha lite extra lyx. I Tipshuset finner du även de flesta av våra konferenslokaler på anläggningen.

Stugor och Självhushåll (Tungården)
Runt om fjällstationen ligger våra mysiga timrade stugor. Flertalet med torvtak, öppenspis och allmoge inredning. Samtliga stugor har dusch, toalett och tillgång till matlagning.  Är ni två eller tio personer? Det finns stuga som passar alla!

Tungården används i första hand för dig som vill sköta dig själv i större utsträckning, Här finns 29 hotellrum med 2 eller 4 bäddar. Alla rum har egen dusch och toalett samt torkförråd. I huset finns ett stört kök för självhushåll och ett gemensamt TV-rum. Självklart går det alldeles utmärk att boka till mat, linne och slutsstäd.  

Vårt nyhetsbrev!


You are now subscribed