Gäller från 2021.12.19 och tillsvidare

1.    Avbokningar

Vid avbokning som sker minst 30 dagar före ankomst återbetalar Vålådalen inbetalt belopp med avdrag för en expeditionsavgift om 300 kronor.
För att gästen skall återfå pengar vid avbokning som sker när det återstår mindre än 30 dagar före ankomst krävs avbeställningsskydd.  
Avbeställningsskyddet kostar 300 kronor per objekt och måste för att gälla beställas i samband med bokningen och betalas i samband med betalning av bokningen i övrigt.


2.    Avbokning med avbeställningsskydd

Avbeställningsskyddet ersätter hela eller del av inbetalat belopp enligt nedan om gästen avbeställer sin bokning på grund av att gästen, gästens nära anhörig eller medresenär
drabbas av akut sjukdom, olycksfall eller dödsfall. Intyg från läkare krävs.

Vid avbokning
-     30-21 dagar före ankomst med giltig avbokningsorsak (intyg) återbetalas 90 % av inbetalat belopp med avdrag för avbeställningsskyddet och en expeditionsavgift om 300 SEK.
-    20-8 dagar före ankomst med giltig avbokningsorsak (intyg) återbetalas 75 % av inbetalat belopp med avdrag för avbeställningsskyddet och en expeditionsavgift om 300 SEK.
-    7 dagar eller senare före ankomst behåller Vålådalens Fjällstation AB 100% av inbetalat belopp.

För giltig avbokning krävs skriftlig avbokning till [email protected]

 

3.    Paket

Vid bokning av sådana kombinationer av arrangemang som Vålådalen säljer för ett i förväg angivet pris (paket), kan gästen inte avboka enskilda produkter av arrangemanget. För avbokning av enstaka eller alla personer i paketet gäller samma regler som ovan.

 

4.    Vålådalens snögaranti


Vålådalens snögaranti innebär att vi erbjuder minst 1,3 km preparerade längdspår, från mitten av november till mitten av april. Om Vi utlöser Vålådalens Fjällstation AB snögaranti innebär det att gästen har möjlighet att avboka vistelsen mot full återbetalning av inbetalat belopp med avdrag för en expeditionsavgift om 300 SEK. För återbetalning krävs att gästen skriftligen avbokar sin vistelse senast kl. 11.00 dagen efter ankomst. Det går givetvis även att omboka till en annan period.