Denna kurs är inställd! 

 

Ashtangayoga 12-15 juli  2019
Instruktör: Ann Svärdfelt 

Under den 12-15 juli har du möjlighet att ledas av en av Sveriges främsta Ashtangayogalärare. Ann är yogaläraren som kan ge något oavsett erfarenhet. Hennes motto är: "Yoga för alla". Hon undervisar alla som vill lära sig. Du kan vara rörelsehindrad eller elitgymnast med förmåga att utöva mycket avancerade yogaställningar. Ann undervisar alla individuellt. Kom som du är; med eller utan yogaerfarenhet. Den 12/7 kl. 17.00 har vi info om dagarna och en ledd slowdown klass i yoga där alla som vill kan vara med samtidigt. Annars kommer yoga passen vara på mornarna, före frukost och Ann kommer dela in deltagarna utifrån olika kunskapsnivåer. Du kan välja att vara med på bara ett pass eller alla under perioden.

 

Vandra med guide
Efter yogapass kan du följa med Sofie Jugård Löfgren och hennes kollegor från Aktivut och upptäcka den fantastiska fjällnaturen i Vålådalens Naturreservat. Sofie med kollegor brinner för att locka fler ut i naturen på alla möjliga och omöjliga vis. Guider från Aktivut kommer att leda fjällturerna under yogavistelsen och ser fram emot att visa de vackra omgivningarna i Vålådalen. Du kan välja att vara med på en vandring eller alla under perioden. Vandringen bokar du på som enskild produkt när du bokar!

 

Om Ann Svärdfelt
Ann är en av Sveriges få auktoriserade lärare i Ashtanga yoga. Hon har rest och även bott tidvis i Indien och studerat för sin lärare R Sharath Jois sedan 2005. Genom sin fina utmärkelse är Ann sedan 2011 med på hennes lärares internationellt kända hemsida där de auktoriserade lärarna listas. Ann jobbar såväl nationellt som internationellt. Hon undervisar på svenska, engelska, tyska och italienska. Ann kommer ursprungligen från Östersund och har vistats i Vålådalens fjällnatur mycket under sin uppväxt. I 17 år har hon arbetat på heltid med yoga och även lärt upp många yogalärare. 2005 startade hon Yogashala i Östersund och drev det fram till 2011 då hon flyttade till Skåne. 

 

Nedan en bild på Ann och hennes lärare R Sharat Jois vid hans senaste besök i Sverige 2017. Till sommaren 2019 gästar han Sverige igen några dagar efter hon gästundervisar  i Vålådalen.