Vålåfallet

AKTIVITETER

Aktiviteter och fjällupplevelser året runt!

Närheten till storslagen natur och fjällstationens faciliteterna gör Vålådalen till ett aktivitetscenter utöver det vanliga. Här möts vandraren, stigcyklisten, löparen, paddlaren, rullskidåkaren och den aktiva familjen på sommaren. Vintertid erbjuder vi längdspår i världsklass, milsvida turmöjligheter, topptur och luftburen skidåkning. Här är alla fjällnyfikna och fjällrävar välkomna. 

Inför denna sommar har vi byggt en ny pumptrack och ett övningscenter för stigcykling. Ett perfekt område för lek på cykeln och för att utmana sin teknik innan man ger sig ut på längre turer.

Vålådalens Fjällstation är idag ett stort aktivitetscenter med mängder av aktiviteter och upplevelser för ung som gammal, barnfamiljer eller individuella resenärer och grupper - här finns plats för alla. Få anläggningar i Svenska fjällen kan erbjuda ett så brett utbud som Vålådalen året runt.  

Klicka på länkarna för att komma till någon årstid! Vinteraktiviteter  Sommaraktiviteter

Vår sportavdelning
I direkt anslutning till vår reception finns uthyrning, butik och service. Hos oss hittar du det mesta av det du behöver för dina fjälläventyr. Du kan hyra längd-, tur-, randonné- och alpinutrustning, liksom pulkor för packning och barnslädar för tur och längdåkning.

Under sommaren byts vinter utbudet ut till moderna stigcyklar, ryggsäckar, vandringskängor och löparskor. Att vi även har en stor sporthall med massor av aktiviter borgar för att även dagar med sämre väder fylls med aktivitetsmöjlighet för den som önskar.  

Kontakta vår Sportavdelning på: sporten(at)valadalen.se eller 0647-353 00 

 

VÅRT NYHETSBREV!


You are now subscribed